"Reset EQ and Gain" option is gone!

Report bugs and unexpected behavior here.
Post Reply
headfone
Posts: 6
Joined: Thu Nov 10, 2016 12:35 pm

"Reset EQ and Gain" option is gone!

Post by headfone » Sun Mar 05, 2017 7:45 am

Hi,

Just found out that the option is missing in the last version. Was really needed when you want to make sure everything is reset properly and the preamp is at 0. When using the slider is very hard to reach perfect 0, especially if you are listening while driving....please add back the option!
Thanks!

je5u5
Posts: 3
Joined: Fri Sep 20, 2013 6:14 pm

Re: "Reset EQ and Gain" option is gone!

Post by je5u5 » Tue Mar 28, 2017 9:51 pm

+1

It was a great, very practical feature.

Bring it back!

headfone
Posts: 6
Joined: Thu Nov 10, 2016 12:35 pm

Re: "Reset EQ and Gain" option is gone!

Post by headfone » Mon Apr 03, 2017 1:38 pm

++1! :)

Please!! :roll:

NeoKio
Posts: 15
Joined: Mon Mar 06, 2017 8:29 pm

Re: "Reset EQ and Gain" option is gone!

Post by NeoKio » Fri Apr 07, 2017 8:25 pm

+++1

Yes ooh ... on small displays a pretty useful feature.
Please put it back for us.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: Jean-Paul Petrosyan and 20 guests