Search found 19 matches

by CarlFredricksen
Mon Sep 14, 2020 5:14 pm
Forum: Support
Topic: No sound when connected with USB to Android Auto
Replies: 4
Views: 13

Re: No sound when connected with USB to Android Auto

Ah ok
nOw it works again
Thank you so much
by CarlFredricksen
Mon Sep 14, 2020 5:11 pm
Forum: Support
Topic: No sound when connected with USB to Android Auto
Replies: 4
Views: 13

Re: No sound when connected with USB to Android Auto

I don't find it
When I use this, are all my settings gone? Even User interface and EQ?
by CarlFredricksen
Mon Sep 14, 2020 5:02 pm
Forum: Support
Topic: No sound when connected with USB to Android Auto
Replies: 4
Views: 13

No sound when connected with USB to Android Auto

When connecting my phone with USB to Android Auto, the music files are playing but not sound is heard. The time Code runs and in AA you see the EQ moving. When I stop the file, the EQ stops moving. Sound is only audible, when I start a file in another app (e.g. voice mails in Telegram or when I star...
by CarlFredricksen
Sun Jun 14, 2020 12:05 am
Forum: Support
Topic: Problems with Cover Art and Ogg Vorbis Files
Replies: 8
Views: 523

Re: Problems with Cover Art and Ogg Vorbis Files

Danke. Darauf werde ich achten. Hab nun mal an den Support geschrieben. Es gab hier noch ein paar andere Threads, die ein ähnliches Thema wie die doppelten Cover bei identischem Album-Namen unterschiedlicher Interpreten hatten. Einer bot eine Lösung an, die funktionierte, aber zur Folge hatte, dass ...
by CarlFredricksen
Sat Jun 13, 2020 8:52 am
Forum: Support
Topic: Problems with Cover Art and Ogg Vorbis Files
Replies: 8
Views: 523

Re: Problems with Cover Art and Ogg Vorbis Files

Danke. Das habe ich alles so angeklickt.
Manchmal verschwindet aber der untere Check in meinem Screenshot.
Der obere ist eigentlich nie aktiv, wenn ich auf das Fenster gehe. Wenn ja, dann der untere nicht.
Wie kann man einen einzelnen Albenordner neu einlesen lassen? Geht das überhaupt? Image
by CarlFredricksen
Sat Jun 13, 2020 8:13 am
Forum: Support
Topic: Problems with Cover Art and Ogg Vorbis Files
Replies: 8
Views: 523

Re: Problems with Cover Art and Ogg Vorbis Files

Danke Blaubär, (ich schreibe mal auf deutsch weiter) Ich versuche das mal mit deinem Tipp. Das Problem bei NMP ist ja, dass Änderungen bei geöffnetem Programm nicht immer gleich sichtbar werden. Manchmal muss man es erst schließen, manchmal stürzt es ab. Und meist muss man alle Daten noch mal einles...
by CarlFredricksen
Sat Jun 13, 2020 6:25 am
Forum: Support
Topic: Problems with Cover Art and Ogg Vorbis Files
Replies: 8
Views: 523

Problems with Cover Art and Ogg Vorbis Files

I discovered two big problems (bugs?): 1. NMP doesn't show cover art when the pictures are embedded in an Ogg Vorbis file (meta tag). But it displays the same picture files when they are a) embedded in MP3 files b) when they just are in the same folder as the music files (only in this case with ogg ...
by CarlFredricksen
Sat Dec 21, 2019 6:27 am
Forum: Support
Topic: Album Art doesn't work on Android auto
Replies: 1
Views: 240

Re: Album Art doesn't work on Android auto

After hours I found out:

User Interface / Lock Screen / Album Artwork has to be activated
by CarlFredricksen
Fri Dec 20, 2019 3:37 pm
Forum: Support
Topic: Album Art doesn't work on Android auto
Replies: 1
Views: 240

Album Art doesn't work on Android auto

When using Android Auto Album Art isn't shown on the screen of the car. And also not on the screen of the phone when I use the AA App. All the time it didn't work on my KeyOne with Android 8 but worked on my priv with Android 6. Since yesterday Album Art isn't shown when I use the Priv. I did some c...
by CarlFredricksen
Fri Jun 21, 2019 6:34 am
Forum: Support
Topic: Android Auto doesn't work correctly
Replies: 5
Views: 598

Re: Android Auto doesn't work correctly

After playing for some time correctly (after you sent link to download NMP an seemed to create another account for me) the same problems occurs again: NMP stopps after about 30 seconds and shows that testing period is over... Starting my device several times works to this moment, but the periods tha...