iOS 13 : Some songs are played but there is no sound at all

Report bugs and unexpected behavior here.
Post Reply
kangdaniel
Posts: 5
Joined: Fri Sep 20, 2019 6:48 am

iOS 13 : Some songs are played but there is no sound at all

Post by kangdaniel » Fri Sep 20, 2019 6:56 am

The biggest problem I have at the moment is the lack of sound. What I mean is that the player plays the songs but there is no sound at all. The mute isn't on and I've looked everywhere to find something that would completely disable sound but haven't found anything. Turning sound higher or lower has no effect at all, nor does being plugged into a headset/speakers have any effect. Oh and I'm using Iphone XS Max - Ios 13 and Neutron 2.13.2 (the latest ver), and the default music player works just fine. I had this problem when I upgraded to Ios 13. I tried rebooting the phone and reinstalling Neutron but that doesn't help. Yesterday the app was still working fine, since I upgraded to Ios 13, this happened. :| :| :| :?: :?: :?:

blaubär
Posts: 403
Joined: Tue Apr 02, 2019 6:48 am

Re: Some songs are played but there is no sound at all

Post by blaubär » Fri Sep 20, 2019 7:33 am

kangdaniel wrote:
Fri Sep 20, 2019 6:56 am
I had this problem when I upgraded to Ios 13. I tried rebooting the phone and reinstalling Neutron but that doesn't help. Yesterday the app was still working fine, since I upgraded to Ios 13, this happened. :| :| :| :?: :?: :?:
Could you go to Settings > Audio Hardware, restore the Defaults and then retry ?

AudioHardware.PNG
AudioHardware.PNG (15.93 KiB) Viewed 273 times

kangdaniel
Posts: 5
Joined: Fri Sep 20, 2019 6:48 am

Re: Some songs are played but there is no sound at all

Post by kangdaniel » Fri Sep 20, 2019 8:15 am

blaubär wrote:
Fri Sep 20, 2019 7:33 am
kangdaniel wrote:
Fri Sep 20, 2019 6:56 am
I had this problem when I upgraded to Ios 13. I tried rebooting the phone and reinstalling Neutron but that doesn't help. Yesterday the app was still working fine, since I upgraded to Ios 13, this happened. :| :| :| :?: :?: :?:
Could you go to Settings > Audio Hardware, restore the Defaults and then retry ?


AudioHardware.PNG
I retried but the issue is still there :( I also reinstalled it.

blaubär
Posts: 403
Joined: Tue Apr 02, 2019 6:48 am

Re: iOS 13 : Some songs are played but there is no sound at all

Post by blaubär » Fri Sep 20, 2019 8:26 am

Okay, iOS 13 is new, let's hope the developer gets the update soon

blaubär
Posts: 403
Joined: Tue Apr 02, 2019 6:48 am

Re: iOS 13 : Some songs are played but there is no sound at all

Post by blaubär » Sat Sep 21, 2019 5:48 am

... and just to make sure: you have given all privileges to the app ?

kangdaniel
Posts: 5
Joined: Fri Sep 20, 2019 6:48 am

Re: iOS 13 : Some songs are played but there is no sound at all

Post by kangdaniel » Sat Sep 21, 2019 6:54 am

Yes,of course! :D

kangdaniel
Posts: 5
Joined: Fri Sep 20, 2019 6:48 am

Re: iOS 13 : Some songs are played but there is no sound at all

Post by kangdaniel » Tue Oct 01, 2019 4:25 am

Update: I updated to iOS 13.1 but issue is still there!

blaubär
Posts: 403
Joined: Tue Apr 02, 2019 6:48 am

Re: iOS 13 : Some songs are played but there is no sound at all

Post by blaubär » Tue Oct 01, 2019 4:32 am

kangdaniel wrote:
Tue Oct 01, 2019 4:25 am
Update: I updated to iOS 13.1 but issue is still there!
I suggest you write to the developer at neutronmp@gmail.com .

kangdaniel
Posts: 5
Joined: Fri Sep 20, 2019 6:48 am

Re: iOS 13 : Some songs are played but there is no sound at all

Post by kangdaniel » Tue Oct 01, 2019 5:56 am

Ok

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest