accessing parametric EQ

Report bugs and unexpected behavior here.

accessing parametric EQ

Postby mgh24 » Sun Oct 01, 2017 12:04 pm

Hi All,

I searched the forum here, and did a google search, but unable to find an answer.

I downloaded Neutron Player, but could not find the parametric EQ. Found a 4-band graphic, that would display what appeared to be a parametric, but could find no way to adjust Q, frequency, etc., or add a band.

I installed Neutron on an Android device, a FiiO X7.

Can someone explain how to find and use the parametrci EQ?

Thanks
mgh24
 
Posts: 1
Joined: Sun Oct 01, 2017 11:57 am

Re: accessing parametric EQ

Postby Jnapo » Fri Dec 15, 2017 3:25 pm

If this is still a problem please reply to post and I believe I can help.
Jnapo
 
Posts: 3
Joined: Wed Dec 13, 2017 11:53 pm

Re: accessing parametric EQ

Postby Purerock Racing » Tue Jun 05, 2018 7:33 pm

Jnapo wrote:If this is still a problem please reply to post and I believe I can help.

please provide some tips on how to access the parametric EQ as shown on the website, adjusting Q, etc.
Purerock Racing
 
Posts: 2
Joined: Tue Jun 05, 2018 7:21 pm

Re: accessing parametric EQ

Postby Purerock Racing » Tue Jun 05, 2018 7:39 pm

nevermind, I just figured it out.
Purerock Racing
 
Posts: 2
Joined: Tue Jun 05, 2018 7:21 pm


Return to Support



Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot], dmitrykos, Google [Bot] and 2 guests